BURSA / İNEGÖL - ERTUĞRULGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

Meslek tanıtım günleri kapsamında doktor Tolga ARÇOK okulumuza gelerek öğrencilerimize bilgilendirme yaptı. Öğrencilerimize zaman ayırdığı için kendisine teşekkür ediyoruz.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZ ANASINIFI, İLKOKUL VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN BÜYÜK BİR ÇOŞKUYLA KUTLANDI.

Nis

Meslek tanıtım günleri kapsamında ortaokul öğrencilerimize mesleklerini tanıtmak üzere okulumuza gelen iç mimar Yaren Ceren AKBAŞ'a, polis memuru Büşra SARAÇ ve Hasan Hüseyin TÜRKOĞU'na verdikleri değerli bilgiler için çok teşekkür ederiz.

Mrt

Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Voleybol turnuvasında Küçük Kızlar kategorisinde ilçe 3. sü, Küçük Erkekler kategorisinde ilçe 2.si olarak büyük bir başarıya imza atan öğrencilerimize ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Servet ELDEM'e bize yaşattıkları sayısız başarıları için sonsuz teşekkür ederiz.

Mrt

Meslek tanıtım günleri kapsamında ortaokul öğrencilerimize mesleklerini tanıtmak üzere okulumuza gelen Av. Asya AKIN ,Av. Merve EREN ve Ecz. Şafak Yıldız KORKMAZ'a ayrıca Okul Öncesi öğretmenimiz Gözde MAZLUM'a teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. yıl dönümünü büyük bir çoşkuyla kutladık. Etkinliğimiz şiirler, orotoryo ve tüyleri diken diken eden duygu dolu tiyatro oyunuyla izleyicilerden büyük beğeni aldı. Kutlama etkinliğimizin hazırlanmasında emeği geçen İlknur ŞAHİN, Sevinç AVCI ve Umran KAYA hocalarımıza, ayrıca etkinliğin asıl ruhunu taşıyan tüm öğrencilerimize sonsuz teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü etkinliklerimiz sabah saatlerinde okul öncesi öğrencilerimizin öğretmenlerimizi ziyaretiyle başladı. Okul Müdürümüz Ahmet SAĞLAM’ın öğretmenlere verdiği hediyelerle devam ederken akşam Angelacoma otelde yaptığımız yemekle son buldu.

Kas

Okulumuz Atletizim takımı beden eğitimi öğretmenlerimiz Soner Gürler ve Murat Ayhan eşliğinde antremanlara hız kesmeden devam ediyor. Yapılan turnuvalarda elde edilen başarılar için emeği geçen öğrenciler ve öğretmenlerimize teşekkürler.

Kas

İnegöl Belediyesinden gelen misafirlerimiz okulumuzda çevre bilincinin kazandırılması ile ilgili öğrencilere sunum yaptılar.

Kas

Okulumuz  İmam Hatip 6. sınıf öğrencileri Bursa Valiliği Afet Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen Afet Bilinci eğitimine katıldılar.